Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Partners

Partners van Security Noord Nieuwenhuis

Bekijk hieronder de partners van Security Noord Nieuwenhuis.


AGA De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in, als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. Waakzaam en dienstbaar. 
www.politie.nl


Partner BouwwatchTijdelijke beveiliging of Bouwplaatsbeveiliging is tegenwoordig helaas noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie door inbraak, vernieling en vertraging. Bouwatch biedt hierin een oplossing. Het beveiligen van locaties was nog nooit zo snel en slim met dit unieke systeem.
www.bouwatch.nl


Van Wijnen PartnerVan Wijnen weet als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Van Wijnen helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven verhogen. Ze ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. dat is meer dan bouwen. 
www.vanwijnen.nl


Bork Sloopwerken PartnerInzicht, precisie, deskundigheid en uitgebreide kennis van relevante wet- en regelgeving. Elementen die de Brok Groep tot in de puntjes beheerst. Van slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering tot stofarme renovatiesloot: in alle gevallen staan kwaliteit, veiligheid, milieu en een persoonlijke relatie voorop.
www.borksloopwerken.nl


Koopmans TBI PartnerKoopmans TBI werkt dagelijks aan de realisatie van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Of het nu om wonen, werken leren of winkelen gaat: Koopmans biedt opdrachtgevers een totaalpakket aan professionele dienstverlening.
www.koopmans.nl


zuidoost zorg xZuidOostZorg heeft als uitgangspunt in het nieuwe zorglandschap: de klant thuis. Zelfregie, zelfmanagement en e-health zijn belangrijk voor goede ondersteuning. Dit vraag een andere manier van organiseren van de zorg- en dienstverlening. Samen met andere zorgorganisaties bouwt zij aan een nieuwe zorg die het verschil maakt.
www.zuidoostzorg.nl


Partner AlliadeOnder Zorggroep Alliade vallen negen zorgpartners. Zij zijn deskundigen op het gebied van gehandicaptenzorg, ouderenzorg, arbeidsreïntegratie, orthopedagogische behandeling en thuiszorg. Alliade faciliteert en verbindt haar zorgpartners. De levenskwaliteit van cliënten staat daarbij altijd voorop.
www.alliade.nl


Partner Ausnutria HyprocaAusnutria Hyproca heeft een geschiedenis van ruim 100 jaar. Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt. Van private label productie tot verkoop van eigen merken. Ausnutria Hyproca is er voor zowel de consument als de zakelijke klant. 
www.ausnutria-hyproca.nl


Partner Van Den HoedVan Den Hoed weet alles als het gaat om ondersteuning van uiteenlopende projecten. Met ambitie, innovatief vermogen, ervaring en een breed netwerk biedt Van Den Hoed management ondersteuning aan uiteenlopende projecten. Zij zij niet bang na goed overleg de verantwoordelijkheid voor ene project over te dragen. 
www.vdhmanagement.nl


Partner Vellinga EventsVellinga Events is een evenementenbureau in Friesland, welke garant staat voor persoonlijke kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid. Vellinga Events organiseert aan de hand van wensen: bedrijfsfeesten, relatiedagen, seminars en productpresentaties zijn een kleine greep van de mogelijkheden die zij bieden. 
www.vellinga-events.nl


Partner SRFotografieSRFotografie uit Drachten verzorgt complete fotografieconcepten voor evenementen. De eigen professionele fotografen maken de mooiste beelden van de meest uiteenlopende evenementen. De volgende dag al kunnen bezoekers de foto's bekijken en bestellen op de website. En goede fotografie hoeft niet duur te zijn!
www.srfotografie.nl


 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Partners Security Noord
Security slot
Security Noord Beveiliging