Wist u dit al over Security Noord?

Wist u dit al over Security Noord? Security Noord Nieuwenhuis

Dat u bij ons met spoed een beveiliger kunt regelen of dat wij verschillende diensten aanbieden wist u vast al wel van Security Noord. Maar wist u al dat Security Noord Nieuwenhuis:

1. 24/7 een beveiliger voor u klaar heeft staan? Dus ook ’s nachts en ook zeker in het weekend. U kunt ons altijd bellen op ons vaste nummer en mobiele nummer bij geval van nood. Sla ons nummer ook vooral eens op voor de zekerheid!

2. Sinds 2016 een erkend leerbedrijf is? Wij ontvangen regelmatig studenten van het ROC Friese Poort. Tijdens hun stage streven we ernaar om studenten zo goed mogelijk te begeleiden en inzicht te geven in de praktijk.

3. Beveiligers heeft die vooraan staan bij de polonaise? Zij houden namelijk niet van een norse blik en met de armen over elkaar. In de praktijk blijkt dat deze gezellig manier van werken altijd bijdraagt aan de veiligheid van een evenement.

4. Een aantal partners heeft waar ze regelmatig mee samenwerkt? Denk bijvoorbeeld aan de Politie, Bouwatch en Van Wijnen. Al onze partners vindt u op deze pagina.


5. Bewaking met honden kan inzetten om de veiligheid te garanderen? Wilt u ze een keer in actie zien voordat u ze inzet voor uw evenement of calamiteit? We laten graag zien wat ze kunnen!

6. Over een eigen commando- en camerawagen beschikt die op iedere locatie neergezet kan worden? In deze wagen kunnen we met een team dag en nacht de omgeving in de gaten houden. Zo is het ons zelfs gelukt om in 2015 een kat te herenigen met zijn baasje! Het hele verhaal daarachter lees je hier.

7. In 2009 is opgericht door Hans Nieuwenhuis, die in de eerste instantie eigenlijk bij de politie wilde werken? Gelukkig koos hij er toch voor om de beveiliging in te gaan, wat hij nu dus al meer dan 15 jaar doet!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.