Wist u dit al over Security Noord?

Wist u dit al over Security Noord?

Wist u dit al over Security Noord? Security Noord Nieuwenhuis

Dat u bij ons met spoed een beveiliger kunt regelen of dat wij verschillende diensten aanbieden wist u vast al wel van Security Noord. Maar wist u al dat Security Noord Nieuwenhuis:

1. 24/7 een beveiliger voor u klaar heeft staan? Dus ook ’s nachts en ook zeker in het weekend. U kunt ons altijd bellen op ons vaste nummer en mobiele nummer bij geval van nood. Sla ons nummer ook vooral eens op voor de zekerheid!

2. Sinds 2016 een erkend leerbedrijf is? Wij ontvangen regelmatig studenten van het ROC Friese Poort. Tijdens hun stage streven we ernaar om studenten zo goed mogelijk te begeleiden en inzicht te geven in de praktijk.

3. Beveiligers heeft die vooraan staan bij de polonaise? Zij houden namelijk niet van een norse blik en met de armen over elkaar. In de praktijk blijkt dat deze gezellig manier van werken altijd bijdraagt aan de veiligheid van een evenement.

4. Een aantal partners heeft waar ze regelmatig mee samenwerkt? Denk bijvoorbeeld aan de Politie, Bouwatch en Van Wijnen. Al onze partners vindt u op deze pagina.


5. Bewaking met honden kan inzetten om de veiligheid te garanderen? Wilt u ze een keer in actie zien voordat u ze inzet voor uw evenement of calamiteit? We laten graag zien wat ze kunnen!

6. Over een eigen commando- en camerawagen beschikt die op iedere locatie neergezet kan worden? In deze wagen kunnen we met een team dag en nacht de omgeving in de gaten houden. Zo is het ons zelfs gelukt om in 2015 een kat te herenigen met zijn baasje! Het hele verhaal daarachter lees je hier.

7. In 2009 is opgericht door Hans Nieuwenhuis, die in de eerste instantie eigenlijk bij de politie wilde werken? Gelukkig koos hij er toch voor om de beveiliging in te gaan, wat hij nu dus al meer dan 15 jaar doet!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing