Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Fulltime Sneekweek Sneekweek in Sneek

“Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Tijdens de Sneekweek zijn wij met vijf man sterk fulltime aanwezig. En met fulltime bedoel ik ook echt fulltime: de tent, slippers en zwembroeken gaan gewoon mee. Dit is niet alleen voor onze mannen leuk, maar ook voor de mensen die hier rondlopen. Zij zien de hele week dezelfde beveiligers. Niet strak in pak en met een serieus gezicht, maar gewoon relaxt als ‘een van hen’. Dat vinden we ook belangrijk, aanwezig zijn maar wel op een relaxte manier. Dat is voor de bezoekers ook veel gezelliger. Zo stonden we in 2016 met petten en waterpistolen bij de deur van de schuimparty. Dat geeft een goede sfeer en vinden we ook mooi.

Waar vroeger nog een hoop ellende was op Sneekweek, met regelmatig ruzie en politie, hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat dit erg is afgenomen en de sfeer elk jaar beter wordt. In overleg met de politie hebben we voorafgaand aan Sneekweek 2016 afgestemd dat de politie minder aanwezig hoeft te zijn op het eiland. De politie kan op ons rekenen, en wij op hen als het nodig is. Dat zijn fijne samenwerkingen.”

Hans Nieuwenhuis
Directeur Security Noord Nieuwenhuis

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging