Objectbeveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis

Ervaren objectbeveiligers

De objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis is inzetbaar bij bijvoorbeeld beveiliging-, portiers- en receptiediensten op alle denkbare objecten. Objecten beveiligen wordt vaak onterecht als een kostenpost gezien. Maar denkt u eens aan de mogelijke kosten die vernieling, inbraken of diefstal met zich mee kunnen brengen. Preventie van de ongewenste onregelmatigheden of het in een vroeg stadium signaleren kunnen u hoop kosten schelen. U bent verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen als u Security Noord Nieuwenhuis inschakelt. Veiligheid boven alles!

Objectbeveiliger van Security Noord

Werkzaamheden

Onze objectbeveiliger werkt daarnaast mee in uw organisatie. De beveiliger loopt een openingsronde, verschillende controlerondes en/of een brand- en sluitronde. Indien gewenst worden alle ruimten gecontroleerd, geopend of gesloten. Overige taken van onze objectbeveiliger zijn sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Onze objectbeveiligers weten wat ze moeten doen als zich een onveilige situatie voordoet. Ze zijn alert en kunnen snel inschakelen. Tevens hebben ze allemaal een hart voor beveiliging.

De werkzaamheden:

De werkzaamheden zijn dus erg divers. Het belangrijkste is dat situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken gesignaleerd worden. Uw bedrijf kan op onze objectbeveiligers rekenen, ze staan graag voor u klaar.  

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Voor een geheel vrijblijvende offerte of voor vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

Andere beveiligingen

Naast objectbeveiliging bieden wij ook andere diensten aan met betrekking tot beveiliging. Als u hierin geïnteresseerd bent u kunt u op onderstaande links klikken voor meer informatie.

Objectbeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Objectbeveiliging: Beveiliging op maat
Security slot
Security Noord Beveiliging