Objectbeveiliging

Objectbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Ervaren objectbeveiligers
De objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis is inzetbaar bij bijvoorbeeld beveiliging-, portiers- en receptiediensten op alle denkbare objecten. Objecten beveiligen wordt vaak onterecht als een kostenpost gezien. Maar denkt u eens aan de mogelijke kosten die vernieling, inbraken of diefstal met zich mee kunnen brengen. Preventie van de ongewenste onregelmatigheden of het in een vroeg stadium signaleren kunnen u hoop kosten schelen. U bent verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen als u Security Noord Nieuwenhuis inschakelt. Veiligheid boven alles!

Werkzaamheden

Onze objectbeveiliger werkt daarnaast mee in uw organisatie. De beveiliger loopt een openingsronde, verschillende controlerondes en/of een brand- en sluitronde. Indien gewenst worden alle ruimten gecontroleerd, geopend of gesloten. Overige taken van onze objectbeveiliger zijn sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Onze objectbeveiligers weten wat ze moeten doen als zich een onveilige situatie voordoet. Ze zijn alert en kunnen snel inschakelen. Tevens hebben ze allemaal een hart voor beveiliging.

De werkzaamheden:

  • Openingsronde en sluitronde
  • Onregelmatigheden signaleren door controleronden te lopen
  • Brandpreventie
  • Sleutelbeheer
  • Ontvangen en registeren van bezoekers
  • Telefoon beantwoorden


De werkzaamheden zijn dus erg divers. Het belangrijkste is dat situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken gesignaleerd worden. Uw bedrijf kan op onze objectbeveiligers rekenen, ze staan graag voor u klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Voor een geheel vrijblijvende offerte of voor vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

Andere beveiligingen

Naast objectbeveiliging bieden wij ook andere diensten aan met betrekking tot beveiliging. Als u meer wilt weten, kijk dan op de pagina diensten.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Fulltime Sneekweek - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Fulltime Sneekweek

“Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Vo... lees verder »

De ‘explosieflat’ van Drachten - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

De ‘explosieflat’ van Drachten

“Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omz... lees verder »