Objectbeveiliging

Objectbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Met professionele objectbeveiliging de veiligheid van uw bedrijf waarborgen tijdens en buiten kantooruren. Inzetbaar bij beveiligings-, portiers- en receptiediensten op alle denkbare objecten. Onze objectbeveiligers staan 24/7 voor u klaar om toezicht te houden en situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken tijdig te signaleren. Bij Security Noord Nieuwenhuis kunt u rekenen op:

  • Ruim 10 jaar ervaring in de beveiliging
  • Objectbeveiligers 24/7 inzetbaar
  • Beveiliging afgestemd op uw bedrijf
  • Goedgekeurd door Ministerie van Justitie
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor objectbeveiliging passend bij uw situatie of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

“Ik ben zeer tevreden over de diensten van Security Noord Nieuwenhuis. Het geeft me een veilig gevoel dat ze toezicht houden in mijn bedrijf. De beveiligers zijn professioneel, maar ook heel prettig in de omgang.”

Objectbeveiliging voor uw bedrijf

In winkels, kantoren, overheidsgebouwen en zorginstellingen komen dagelijks veel mensen. Bescherm uw bedrijf, personeel en klanten door het inzetten van objectbeveiliging. Het beveiligen van objecten zien veel ondernemers vaak als een kostenpost. Maar denkt u eens na over mogelijke kosten veroorzaakt door diefstal, inbraak of vernieling. Preventie van deze ongewenste zaken of het in een vroeg stadium signaleren, bespaart u veel kosten. De objectbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn 24/7 inzetbaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Dankzij onze diverse beveiligingsdiensten kunnen we de beveiliging altijd perfect afstemmen op uw bedrijf en behoeften. Van calamiteitenbeveiliging en bouwbeveiliging tot winkelsurveillance.

Werkzaamheden objectbeveiliger

De werkzaamheden van een objectbeveiliger zijn zeer divers. Naast beveilingswerkzaamheden werken ze ook mee in de dagelijkse processen van uw bedrijf. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Controlerondes

Objectbeveiligers lopen openingsrondes, verschillende controlerondes en/of een brand- en sluitronde. Op deze manier kunnen ze tijdig mogelijk onveilige situaties signaleren. Wanneer er zich een onveilige situatie voordoet, weten de beveiligers exact hoe ze hier op moeten inspelen.

Brand- en sluitrondes

Wanneer uw bedrijf gaat sluiten, controleren we het pand en buitenterrein. We checken of alle ramen en deuren goed op slot zijn, schakelen de verlichting uit en activeren het (brand)alarm. Ook controleren de beveiligers mogelijk (brand)gevaarlijke situaties.

Toegangscontrole en receptiediensten

We begrijpen maar al te goed dat u ongenode gasten liever buitenhoudt. De objectbeveiligers registreren alle bezoekers en beantwoorden de telefoon. Ze houden strikt toezicht op de beveiliging, maar wel in combinatie met een prettige en vriendelijke ontvangst.

Sleutelbeheer

Zorgvuldig omgaan met sleutelbeheer is van groot belang om ongewenste bezoekers tegen te gaan. Onder objectbeveiliging valt ook het beheren van sleutels met als doel te voorkomen dat sleutels in verkeerde handen terechtkomen.

Meer weten over objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis?

Neem voor vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden van objectbeveiliging gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan afgestemd op uw situatie.

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.