Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Met professionele zorgbeveiliging de veiligheidsrisico’s van uw personeel, cliënten en bezoekers minimaliseren. Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang toe heeft. Van hulpbehoevende mensen tot ouderen en van dakloze mensen tot mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden, is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis staan 24/7 klaar om de veiligheid binnen uw zorginstelling te waarborgen. U kunt rekenen op:

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de beveiliging
  • Met spoed een beveiliger beschikbaar
  • Speciaal opgeleide zorgbeveiligers
  • Goedgekeurd door Ministerie van Justitie
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor zorgbeveiliging afgestemd op uw zorginstelling. Met spoed een zorgbeveiliger nodig? We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

“Helaas hebben we in onze instelling wel eens te maken met geweld. De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn altijd snel ter plaatse. Dankzij de fijne werkwijze is de rust weer snel terug. Ik ben zeer dankbaar voor hun inzet!”

Zorgbeveiliging inhuren voor uw zorginstelling

Een zorginstelling is vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van personeel, cliënten en bezoekers. Het minimaliseren van risico’s is dan ook van groot belang. We beschikken bij Security Noord Nieuwenhuis over de juiste beveiligers met de nodige ervaring die ervoor zorgen dat alles in uw zorginstelling veilig verloopt. De zorgbeveiligers zijn speciaal getraind in het tijdig herkennen en minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Door hun proactieve houding en hun actieve optreden zorgen zij ervoor dat een veilige omgeving gecreëerd wordt of dat een situatie hier snel weer naar teruggebracht wordt.
Door gastvrijheid, servicegerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zullen onze zorgbeveiligers een prettige indruk achterlaten bij een cliënt of bezoeker. Doorgaans leidt dit tot een beleving van gastvrijheid en veiligheid, waardoor er minder vaak heftige reacties ontstaan. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de zorginstellingen.

Zorgbeveiliging door Security Noord

Wat doet een zorgbeveiliger?

Iedere zorginstelling is anders en vraagt om een eigen aanpak. Onze zorgbeveiligers zijn getraind op de meest onverwachtse situaties. De werkzaamheden van een zorgbeveiliger variëren van het bemannen van de ontvangstbalie, monitoren van camerabeelden en ingrijpen bij risicovolle situaties tot onderdeel uitmaken van het BHV-team. Wanneer de situatie het toelaat, ontbreken een vriendelijke begroeting en prettige hulp natuurlijk ook niet.

Beveiliging in zorginstellingen

Security Noord Nieuwenhuis merkt een duidelijke trend in de groeiende behoefte naar hulp in beveiliging bij zorginstellingen. Onze ervaring, professionele beveiligers en bewezen strategieën bieden we graag aan aan zorginstellingen die een extra (veiligheids)hand kunnen gebruiken. Bent u op zoek naar een beveiliger voor een andere gelegenheid? Met onze diverse beveiligingsdiensten stemmen we de beveiliging altijd perfect af op uw bedrijf en behoeften. Van calamiteitenbeveiliging en objectbeveiliging tot mobiele camerabeveiliging.

Beveiliging door Security Noord

Meer weten over zorgbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van zorgbeveiliging in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een zorgbeveiliger? Onze beveiligers zijn 24/7 beschikbaar.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: zorgbeveiliging-case.pdf

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing