Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Minder veiligheidsrisico’s door een zorgbeveiliger

Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang tot heeft. Van hulpbehoevende mensen tot ouderen, en van dakloze mensen tot mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Omdat een zorginstelling daardoor vatbaar is voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van personeel, cliënten en bezoekers van groot belang is, is het belangrijk dat de risico’s zoveel mogelijk worden geminimaliseerd.

De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis

Wij beschikken over de juiste beveiligers met de nodige ervaring die ervoor zorgen dat alles in uw zorginstelling veilig verloopt. De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn speciaal getraind in het tijdig herkennen en minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Door hun proactieve houding en hun actieve optreden zorgen zij ervoor dat een veilige omgeving gecreëerd wordt of dat een situatie hier snel weer naar teruggebracht wordt.

Door gastvrijheid, servicegerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zullen zij een prettige indruk achterlaten bij een cliënt of bezoeker. Doorgaans leidt dit tot een beleving van gastvrijheid en veiligheid, waardoor er minder vaak heftige reacties ontstaan. Het is natuurlijk ook in de zorginstellingen belangrijk dat iedereen zich er veilig voelt.

Beveiliging bij zorginstellingen

Security Noord Nieuwenhuis merkt een duidelijke trend in de groeiende behoefte naar hulp in beveiliging bij zorginstelling. Door haar ervaring, professionele beveiligers en bewezen strategieën biedt zij graag haar diensten aan aan zorginstellingen die een extra (veiligheids)hand kunnen gebruiken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op voor meer informatie of vragen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Wist u dit al over Security Noord? - Security Noord Nieuwenhuis

Wist u dit al over Security Noord?

Dat u bij ons met spoed een beveiliger kunt regelen of dat wij verschillende diensten aanbieden wist u vast al wel van Security Noord. Maar wist u al dat Security Noord Nieuwenhuis: 1. 24/7 een bevei... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.