Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiligingsbedrijf

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf?

Zoekt u een beveiligingsbedrijf in Assen, Drachten, Groningen, Heerenveen of Leeuwarden? Bel dan eens naar Security Noord Nieuwenhuis. Wij zijn een allround bedrijf dat beveiligingsdiensten aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Wij zijn voor u het juiste beveiligingsbedrijf voor een professionele en accurate beveiliging van uw evenement, horecazaak of bouwterrein.

Tal van diensten

Als compleet beveiligingsbedrijf bieden wij onze diensten aan diverse soorten klanten aan. Deze diensten stemmen wij altijd af op de behoeftes van de klant. Wij bieden onder meer de volgende diensten en beveiligingsdiensten aan:

Daarnaast bieden wij ook ad hoc diensten aan. Als u snel bewaking nodig heeft, dan zijn wij er voor u. Hierbij kunt u denken aan brand, een defect aan de alarminstallatie of een andere calamiteit. Kortom; wij zijn dus een zeer divers en flexibel beveiligingsbedrijf!

Een strikte en professionele werkhouding

De beveiligers van ons beveiligingsbedrijf nemen altijd een zeer strikte en professionele werkhouding aan. Ze hanteren een stipte werkwijze en communiceren op een duidelijke manier. Hierdoor weten uw bezoekers dus snel waar ze aan toe zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring in het beveiligingswerk weten ze precies hoe ze moeten functioneren tijdens een dreigende situatie.

Positieve reclame voor uw zaak

Als u een portier van ons beveiligingsbedrijf inhuurt voor de beveiliging van uw horecazaak, dan is dit hét visitekaartje van uw zaak. Hij handhaaft het beleid van uw horecagelegenheid en houdt toezicht op de bezoekers. Zo loopt hij regelmatig controlerondes om de sfeer in uw zaak te checken. Verder signaleert hij ongewenste gasten en zorgt hij ervoor dat deze uw zaak niet binnenkomen of uit uw zaak worden verwijderd. Dankzij zijn snelle en accurate werkwijze, voelen uw klanten zich veilig en welkom in uw zaak. Dit leidt ook weer tot een positieve mond-tot-mondreclame.

Meer weten over ons beveiligingsbedrijf? Bel ons vandaag nog!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die ons beveiligingsbedrijf u kan bieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via het telefoonnummer 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat altijd diensten op maat aanbiedt. Als beveiligingsbedrijf zijn wij werkzaam in onder meer Assen, Drachten, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging