Op zoek naar een beveiligingsbedrijf?

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf? - Security Noord Nieuwenhuis

Zoekt u een beveiligingsbedrijf in Assen, Drachten, Groningen, Heerenveen of Leeuwarden? Bel dan eens naar Security Noord Nieuwenhuis. Wij zijn een allround bedrijf dat beveiligingsdiensten aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Wij zijn voor u het juiste beveiligingsbedrijf voor een professionele en accurate beveiliging van uw evenement, horecazaak of bouwterrein.

Tal van diensten

Als compleet beveiligingsbedrijf bieden wij onze diensten aan diverse soorten klanten aan. Deze diensten stemmen wij altijd af op de behoeftes van de klant. Wij bieden onder meer de volgende diensten en beveiligingsdiensten aan:

Evenementenbeveiliging
Onze beveiligers leiden elk evenement op een professionele wijze in veilige banen. Of het nu gaat om een popconcert, een congres of een hardloopwedstrijd.

Horecabeveiliging
Een beveiliger van Security Noord treedt op als portier bij uw horecagelegenheid. Hij houdt toezicht en treedt op tegen vervelende bezoekers.

Objectbeveiliging
Wij verzorgen graag de volledige beveiliging van uw bedrijf of kantoor. Denk hierbij aan receptiediensten, het doen van controlerondes en brandpreventie.

Hondenbeveiliging
Onze beveiligers met hond hebben een grote preventieve uitwerking op het gebied van veiligheid voor bijvoorbeeld uw evenement.

Bouwbewaking
Last van ongenode gasten op uw bouwterrein? Dankzij onze beveiligers is dat snel verleden tijd.

Winkelsurveillance
Winkeliers hebben nog wel eens last van diefstal en inbraak. Wij helpen u dit graag te voorkomen.

Verkeersregelaars
Op zoek naar een verkeersregelaar? Onze ervaren verkeersregelaars leiden het verkeer soepel in goede banen.

Daarnaast bieden wij ook ad hoc diensten aan. Als u snel bewaking nodig heeft, dan zijn wij er voor u. Hierbij kunt u denken aan brand, een defect aan de alarminstallatie of een andere calamiteit. Kortom; wij zijn dus een zeer divers en flexibel beveiligingsbedrijf!

Een strikte en professionele werkhouding

De beveiligers van ons beveiligingsbedrijf nemen altijd een zeer strikte en professionele werkhouding aan. Ze hanteren een stipte werkwijze en communiceren op een duidelijke manier. Hierdoor weten uw bezoekers dus snel waar ze aan toe zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring in het beveiligingswerk weten ze precies hoe ze moeten functioneren tijdens een dreigende situatie.

Positieve reclame voor uw zaak

Als u een portier van ons beveiligingsbedrijf inhuurt voor de beveiliging van uw horecazaak, dan is dit hét visitekaartje van uw zaak. Hij handhaaft het beleid van uw horecagelegenheid en houdt toezicht op de bezoekers. Zo loopt hij regelmatig controlerondes om de sfeer in uw zaak te checken. Verder signaleert hij ongewenste gasten en zorgt hij ervoor dat deze uw zaak niet binnenkomen of uit uw zaak worden verwijderd. Dankzij zijn snelle en accurate werkwijze, voelen uw klanten zich veilig en welkom in uw zaak. Dit leidt ook weer tot een positieve mond-tot-mondreclame.

Meer weten over ons beveiligingsbedrijf? Bel ons vandaag nog!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die ons beveiligingsbedrijf u kan bieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via het telefoonnummer 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat altijd diensten op maat aanbiedt. Als beveiligingsbedrijf zijn wij werkzaam in onder meer Assen, Drachten, Groningen, Heerenveen of Leeuwarden.

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.