Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord biedt veel mogelijkheden voor beveiligingen. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, calamiteitenbeveiliging, camerawagen, zorgbeveiliging en VCA/BHV portiersdiensten bieden wij ook nog overige diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze beveiligingsdiensten.

1 2 > »

Evenementenbeveiliging

Professionele evenementbeveiliging voor elk type evenement: u vindt het bij beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis. Met meer dan 10 jaar er... lees verder »

Objectbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Objectbeveiliging

Met professionele objectbeveiliging de veiligheid van uw bedrijf waarborgen tijdens en buiten kantooruren. Inzetbaar bij beveiligings-, portiers- en r... lees verder »

Zorgbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Zorgbeveiliging

Met professionele zorgbeveiliging de veiligheidsrisico’s van uw personeel, cliënten en bezoekers minimaliseren. Een zorginstelling is een plek waar... lees verder »

Mobiele camerabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Mobiele camerabeveiliging

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de m... lees verder »

Calamiteitenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Calamiteitenbeveiliging

Directe beveiliging bij calamiteiten Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we ... lees verder »

VCA/BHV Portiersdiensten - Security Noord Nieuwenhuis

VCA/BHV Portiersdiensten

Beveiliging op maat op uw bouwplaats Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een ... lees verder »

Bouwbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Bouwbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwproject... lees verder »

Verkeersbegeleiding - Security Noord Nieuwenhuis

Verkeersbegeleiding

Zoekt u verkeersregelaars om het verkeer soepel te laten verlopen? Ook daarvoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze ervar... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten va... lees verder »

Winkelsurveillance - Security Noord Nieuwenhuis

Winkelsurveillance

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoor... lees verder »

1 2 > »
De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.