Horeca beveiligers nodig?
Vraag een offerte aan


 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging in de horeca met Security Noord Nieuwenhuis

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten van hun avond. Daarom is beveiliging in de horeca essentieel. De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zorgen ervoor dat alles goed verloopt.   

Portiersdiensten door ervaren beveiligers

Al sinds 2001 is het verplicht om als horecaondernemer beveiligingspersoneel in te huren via een beveiligingsbureau. De reden hiervoor is duidelijk: deze mensen zijn gescreend door de politie en zijn in het bezit van een beveiligingsdiploma. Zo weet u zeker dat u betrouwbare mensen bij de deur heeft staan die met hun portiersdiensten uw horecagelegenheid beveiligen.

Horeca beveiliging

Omdat de portier bij uw deur een visitekaartje is zetten de beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zich ook in als gastheer. Zij staan uw gasten graag op de juiste manier te woord, wijzen de weg of verlenen eerste hulp als dit nodig is. Deze proactieve houding in combinatie met jarenlange ervaring biedt u als ondernemer een optimale beveiliging in de horeca.

Orde met horecabeveiliging

Onze portiers houden toezicht op binnenkomende bezoekers. Ze handhaven het beleid van de horecagelegenheid. Een andere taak van een portier is het signaleren -en op gepaste wijze verwijderen- van ongewenste bezoekers. Portiers van Security Noord Nieuwenhuis houden toezicht door controlerondes te lopen. In het geval van vechtpartijen of andere calamiteiten grijpt een portier in en zal hij proberen mogelijke overtreders buiten de deur te zetten. 

Indien nodig worden de acties van de beveiligers uitgevoerd in samenwerking met de politie. Security Noord Nieuwenhuis heeft goede contacten met de politie in Noord-Nederland. Hierdoor zijn wij ook op de hoogte van ontwikkelingen, kunnen wij hierop inspelen en de kwaliteit richting de klant constant verhogen.

Offerte voor horecabeveiliging op maat

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij voor de horecabeveiliging bieden of over de specifieke invulling van portiersdiensten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en ga voor beveiliging op maat.

Horecabeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Horeca beveiliging op festivals
Security slot
Security Noord Beveiliging