Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord Nieuwenhuis biedt veel mogelijkheden voor beveiliging. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, calamiteitenbeveiliging, camerawagen, zorgbeveiliging en VCA/BHV portiersdiensten bieden wij ook nog overige diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze beveiligingsdiensten.

« < 1 2
Winkelsurveillance - Security Noord Nieuwenhuis

Winkelsurveillance

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoor... lees verder »

Hondenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Hondenbeveiliging

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van hondenbeveiliging is een waardev... lees verder »

« < 1 2
Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goe... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.